شیوع ویروس جدید در غزه شهادت ۲ عضو ارتش لبنان بر اثر انفجار پهپاد اسرائیلی (۶ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض اعضای کنگره آمریکا به اسرائیل: فورا حملات به سوریه را متوقف کنید سرلشکر موسوی: ما که باقی ماندیم باید قدردان شهدا باشیم گوترش: درباره توافق هسته‌ای ایران مذاکره کنید قالیباف: رژیم صهیونیستی نازیسم قرن ۲۱ است | مردم ایران در دهان نتانیاهو زدند رئیس شورای عالی سیاسی یمن: حملات اسرائیل به صنعا شکست خورد پزشکیان: ثبات قدم ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه به جهان ثابت شد یک مقام ارشد ایرانی: ایران تحت فشار تسلیم نخواهد شد واکنش روسیه به آغاز فرآیند مکانیسم ماشه توسط اروپا پیام رئیس‌مجلس درباره طرح کالابرگ | قالیباف: دولت هرچه زودتر طرح کالابرگ الکترونیک را اجرا کند رویترز: روسیه و چین پیش نویس قطعنامه تمدید برجام را آماده کردند نمایندگی ایران در سازمان ملل: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند واکنش آمریکا به آغاز فرآیند مکانیسم ماشه توسط تروئیکای اروپا زمان تشکیل جلسه شورای امنیت درباره ایران مشخص شد | دستور جلسه؛ آغاز فرایند فعال سازی مکانیسم ماشه (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا ترور رهبران انصارالله یمن صحت دارد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) دریافت نامه تروئیکای اروپایی توسط رئیس شورای امنیت تایید شد بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به آغاز فرآیند اسنپ‌بک توسط سه کشور اروپایی دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان فردا به تهران می‌آید (۷ شهریور ۱۴۰۴) فرانسه: اسنپ‌بک به‌معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست آکسیوس مدعی فعال‌سازی «اسنپ‌بک» علیه ایران شد | اروپا شرط گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) تماس تلفنی وزرای خارجۀ ۳ کشور اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی (۶ شهریور ۱۴۰۴) حملات اسرائیل علیه پایتخت یمن (۶ شهریور ۱۴۰۴) الحوثی: اسرائیل از کشتار جمعی کودکان لذت می‌برد | شهادت ۲۹۶۰ نفر از ابتدای شروع کمک‌های انسانی در غزه روسای کره شمالی، روسیه و ایران در رژه چین حضور پیدا می‌کنند سخنگوی سپاه: بیش از ۶۰ درصد افکار عمومی منطقه، ایران را پیروز جنگ می‌دانند ابراز علاقه پزشکیان به همکاری سازنده با چین
سرخط خبرها

روایت فرمانده نیروی دریایی ارتش از تقابل با ناوگروه آمریکایی در سواحل ونزوئلا| رزمایش مشترک نداجا با کشور‌های منطقه در خلیج‌فارس برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۹۰۴۱
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۲
روایت فرمانده نیروی دریایی ارتش از تقابل با ناوگروه آمریکایی در سواحل ونزوئلا| رزمایش مشترک نداجا با کشور‌های منطقه در خلیج‌فارس برگزار می‌شود
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: توانمندی نیروی دریایی باعث شده تا ائتلاف‌های منطقه‌ای در دریا‌های مختلف با درخواست حضور از نداجا شکل بگیرد. به‌زودی یک رزمایش بزرگ دریایی به‌صورت مشترک و با حضور نیروی دریایی چندین کشور در سواحل جنوبی برگزار خواهد شد و این، انعکاسی از قدرت ملت ایران در دفاع از تمامیت ارضی خود است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار شهرام ایرانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته که با حضور زائران و مجاوران در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، از پیگیری برنامه ویژه توسعه نداجا خبر داد و اظهار کرد: این برنامه دو جنبه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دارد. سخت‌افزار آن در توانمندی‌های امروز نیروی دریایی متجلی است که پرچم اقتدار نظام را در چهار گوشه عالم به اهتزاز درآورده و توسعه کمی و کیفی آن با جدیت در آینده دنبال خواهد شد.

وی افزود: تصویر جنبه نرم‌افزاری این برنامه نیز در استمرار فرهنگ عاشورایی و مکتب شهدا منعکس می‌شود؛ آن‌جا که نیروی دریایی ارتش همچون دوران دفاع مقدس بر آرمان‌های انقلاب اسلامی پافشاری دارد و همان‌طور که در هفتم آذر ۱۳۵۹، ناو موشک انداز پیکان توانست هیمنه حزب بعث در خلیج‌فارس را نابود کند، امروزه نیز نیروی دریایی تعداد نامحدودی از این برگ های برنده را در اختیار دارد.

اقتدار نیروی دریایی ویترین اقتدار کلی نظام است

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: اقتدار نیروی دریایی ویترین اقتدار کلی نظام است. پیشرفت قوای مختلف نیرو‌های مسلح باعث شده تا امروز بسیاری از ملت‌های دنیا کنجکاو باشند بدانند پس از ۴۵ سال تحریم مطلق، چه در ایران اسلامی اتفاق می‌افتد که باعث شده تا این سطح از پیشرفت حاصل شود. آن‌چه در این کشور اتفاق می‌افتد، کار شبانه‌روزی و آمادگی مستمر جوانان انقلابی ایران است که با غیرت، حتی روزنه‌ای برای نفوذ دشمن باز نمی‌گذارند.

وی ادامه داد: هفتم آذر ۱۳۵۹ در عملیات مروارید، ناو پیکان نه‌فقط توانست نیروی دریایی حزب بعث را نابود کند بلکه شاهراه اقتصادی دشمن از خلیج‌فارس را هم به‌کلی مسدود کرد و ملعونی را که تصور می‌کرد سه‌روزه پس از فتح خرمشهر به تهران خواهد رسید، به گورستان تاریخ فرستاد.

اسکورت همه کشتی های ایرانی در آب‎های بین‎المللی

امیر دریادار ایرانی با بیان اینکه حفاظت از بنادر و پایانه‌های نفتی ایران در جنگ تحمیلی به‌طور کامل توسط نیروی دریایی ارتش محقق شد، تصریح کرد: نداجا در دوران دفاع مقدس، مسئولیت اسکورت بیش از ۱۰ هزار کشتی تجاری و نفتکش را به موفقیت انجام داد و فقط ۲۵۵ فروند کشتی تجاری ایرانی مورد اصابت موشک‌های از راه دور قرار گرفت که تعداد بسیار کمی از آن‌ها نیز غرق شد و برای بقیه این امکان فراهم می‌شد که پهلو بگیرند و کالا‌های وارداتی را در بنادر پیاده کنند.

وی تأکید کرد: مسئولیت اسکورت کشتی‌ها در خلیج‌فارس و دریای عمان در دوران دفاع مقدس به اسکورت همه کشتی‌های ایرانی در خلیج عدن، دریای سرخ، اقیانوس اطلس، اقیانوس هند و اقیانوس آرام در شرایط فعلی تبدیل شده و کشتی‌های جنگی وقتی می‌بینند یک کشتی ایرانی با اسکورت نیروی دریایی در حال حرکت است، حتی فکر نزدیک شدن و تفتیش آن را هم به ذهن راه نمی‌دهند.

روایت تقابل نداجا با ناوشکن آمریکایی

فرمانده نیروی دریایی ارتش با ذکر یک خاطره از رویارویی اسکورت نفتکش ایرانی با ناوشکن‌های آمریکایی در سواحل ونزوئلا گفت: حدود دو ماه قبل، یک ناوشکن آمریکایی در آب‌های سرزمینی ونزوئلا به سمت یکی از نفتکش‎های ایرانی می‌آید و پیام ایست و بازرسی می‌دهد. تیم اسکورت نیروی دریایی به او هشدار می‌دهند که این نفتکش پرچم ایران دارد و اجازه بازرسی وجود ندارد. در نهایت پس از ۲۴ ساعت، ناوشکن آمریکایی پیام دیگری فرستاد و درخواست کرد تا نفتکش ایرانی مسیری نزدیک‎تر نسبت به این ناو را برای رسیدن به مقصد انتخاب کند، اما اجازه همین هم داده نشد. دشمن ایران اسلامی امروز بر کرانه‌های نیلگون آب‌های بین‌المللی این‌گونه تحقیر می‌شود.

وی بیان کرد: امروزه یک جنبه از تحقق حقوق بشر در دریا‌ها به‌صورت مستقیم توسط نیروی دریایی ایران صورت می‌گیرد؛ جایی که از ملوانان بی‌دفاع در برابر دزدان دریایی محافظت می‌شود و این توانمندی‌ها باعث شده تا ائتلاف‌های منطقه‌ای در دریا‌های مختلف با درخواست حضور از نداجا شکل بگیرد. به‌زودی یک رزمایش بزرگ دریایی به‌صورت مشترک و با حضور نیروی دریایی چندین کشور در سواحل جنوبی برگزار خواهد شد و این، انعکاسی از قدرت ملت ایران در دفاع از تمامیت ارضی خود است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->